Thursday, June 28, 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink


Assalammualaikum...semua
AA nak ambil kesempatan join this segmen mana ler tahu kan dapat lebih banyak kenalan.
AA suka ikut blog yang banyak cerita kekeluargaan dan cerita2 kisah kehidupan tak kurang juga yang simple2 pun suka jugak, tulisan AA ni tak tau lah orang paham ke tak sebab AA ni blogger baru tiada pengalaman, Sila la beri tunjuk ajar buat AA.


6 comments:

  1. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  4. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  5. suka merah :)
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...