Monday, July 30, 2012

SEGMEN : Tambah Follower Blog Sampai 1000



Oh This Evening saya tertarik untuk menyertai Segmen from Izzah Ismail untuk Follower bawah 1000, sebab follower saya pun masih sikit soo joinlah....jom join nak tag 2 orang lah jom AleeyaBlogger PCL & Pencinta Pink

FOLLOWERS : 141

Tamat 31 Ogos 2012

35 comments:

  1. Assalamualaikum, datang ke sini dari segmen yg sama.. Jemputlah datang ke blog infinity pula.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  2. hana dr segmen yang sama ;) follow blog hana . kompom hana follow balik blog awak ;) promise ;) leave ur link kt entry segmen yerk ;)
    http://dhyeahana.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. Salam kenal... deknie dari segmen yg sama...
    sudi2 la singgah blog deknie...

    http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  4. dah follow blog awk sebelum ni..
    dtg dr segment yg sama..

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  5. Dh follow sini.. dtg dari segmen yg sama . jemput dtg blog sy !

    http://najlanajihah2.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  6. http://zacky786.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    slm kenal `

    ReplyDelete
  7. Salam kenal:) kte dri segmen yg sme :)
    bw n flow here :)
    ada ksemptan jom singgah kat cnie http://deary-ainn.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html :)

    ReplyDelete
  8. salam kenal, dh lama follow, tq

    http://www.aynoranur.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. Salam Kenal..
    Dtg dr segmen yg sama..Dah follow..:)
    http://serakserakbasah.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  10. Salam..
    Dtg dr segmen yg sama..
    Dah follow awk..sudi2 follow saya balek yer..:)
    http://serakserakbasah.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  11. Salam ...Taqiee dr segmen yg sama..jom terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan :)

    Selamat berpuasa..
    Hai, Fiza singgah sini dari segmen yg sama.
    Jemput ke blog Fiza pula

    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    jom bace entri sy jom?

    http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/soalan-sukar-98-orang-di-dunia-tak.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen same.. done follow..
    do follow back yer :)

    http://gelanifer.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  14. ayu singgah dan folo sini..jemputlah jadi kawan ayu juga ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  15. Follower #153 ;) Jom terjah sini plak:
    http://lovep-qah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-100.html

    ReplyDelete
  16. Hai,Salam Ramadhan..Salam Kenal.
    Dari Segmen Yg Sama.
    Dah lama FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya Jugak k

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  17. hye..salam ramadhan..dari segmen yg sama..dah lama follow sini yea..(^__^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan dr segmen yg sama, follow awak dah!

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  19. singgah dan follow, hihi :) segmen sama tauu, jemput folo ieza

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini dari segmen yg sama. dah follow sini. jom la singgah blog sy pulak. salam kenal ya. :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  21. salam... TK dari segmen yang sama... Terjah la blog TK pula ya...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  22. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    hai saya dari segmen yg sama :) do follow me okayh ~ done follow youu .

    ReplyDelete
  23. folo sini, klu sudi, nti folo lah balik..
    hapy fasting!

    dorathecoffeegirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. salam,,..

    saya dari segmen yg sme.. follow blog saya balik yer. done follow ur blog. :)

    http://haninimohd.blogspot.com/2012/08/tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  25. salam ramadhan...singgah dari segmen yg sama ...done follow kamu...jom ke belog saya :)

    ReplyDelete
  26. BW + Follow sini ^_^
    jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  27. BW + Follow sini ^_^
    jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  28. salam, dari segmen yg sama, singgah & follow, do followed me back okay, thanks :) #177

    http://spiralloves.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama :-

    http://unsecretostories.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    Jemput singgah dan follow yea :)

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan
    dr segmen yang sama

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    follower ke 184

    ReplyDelete
  31. dtg jejak sini tuk jadik follower baru :D

    jemput singgah ye :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    happy to be friend n hve a nice day !~

    ReplyDelete
  32. salam:) didiey follow cnie ye
    dtg dr segmen yg sme

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  33. suha follow sini :)
    maaf ye lambat follow , hit me back :)

    SELAMAT HARI RAYA :)

    http://anakmanjamakabah.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...