Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Hari ni nak join segmen Mak Dara buat cerita tentang blog sendiri.Nak cerita banyak tak pandai apa yang pastinya, saya adalah seorang blogger baru yang masih lagi mencari2 dan bertanya2 tentang cara berblog, sebelum ini saya dapatkan serba sedikit ilmu berblog dari seorang teman blogger, dan masih lagi join segmen2 yang boleh menaikkan trafik blog. Apa yang aku suka post? macam2 aku akan postkan, dari cerita bisnes, kekeluargaan, agama segalanya, pantang aku nampak dan lihat, aku kan seorang blogger mestilah kena jadi penyibuk kan.

Kalau nak join klik banner, ingat TARIKH TUTUP SEGMEN NI JAM 6 PETANG SAT GI...


22 comments:

  1. dari segmen sama .. dtg melawat dh lama follow ^^

    jom ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  2. goodluck. ingat nak join tapi internet slow pulak. hehe. ;)

    ReplyDelete
  3. Salam...

    Singgah sini dari segmen yang sama.

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  10. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. gd luck yer, pown dari segmen yg sama N dh lama follow dah

    ReplyDelete
  12. Dtg dari segmen mak dara….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  14. jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  15. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  16. Salam ziarah dari Blog Mak Dara


    Follow sini...

    ReplyDelete
  17. datang dari bloG mak dara. done follow

    http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  19. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...