Monday, November 19, 2012

17 Again - Zac Efron


Yesterday Night layan movie 17 Again di TV2. Tiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad saya tak akan lepaskan peluang menonton movie2 yang hebat di TV. 17 Again saya tak pernah tengok pun movie nie, sehinggalah semalam di TV2. Wah hero pelakon ini Zac Efron sangatlah hensemnya, bila tgk wajah Zac saya jadi tertarik untuk menyaksikan movie nie. So kat sini maaflah saya nak letakkan gambar2 Zac Efron sebab saya sangat minat kat Zac Efron.






Seorang pemain bola keranjang yang hebat









































4 comments:

  1. Nice update! :)
    Anw,jom join?
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  2. giler hensem zac ni malam td dlm cite tu..nak2 time naik ferrari nk g sekolah tu..bapak hensem..klau dapat tu.hahaha. whe he clashed wth vaness?a..hmm

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...