Friday, December 21, 2012

Tag: 25 Random Facts About Me



25 Fakta Tentang Diri Aku best kan tajuk nie, sebenarnya aku dah kena Tag oleh Blogger Noraishahzaharom.

Macam biasa la kalau dah di tag harus dan musti lah aku beri 25 fakta tentang diri aku pula.

Untuk tidak mengecewakan blogger yang tag, aku nak bagi lah 25 fakta tentang diri aku, dah lama pendam hari nie leh la kluarkan, tajuk entri dah ader apa laie jom lah usha...

Sebelum tue aku nak masukkan kata-kata yg harus aku selitkan kat sini...kata-katanya  berbunyi seperti berikut  ; -


"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."


Faham kot no kata-kata kat atas nie, ok jom kita start...

1. Aku seorang Malaysian yang beragama Islam..Berjiwa setia pada bangsa dan negara..

2. Seorang wanita yg muda, isteri yg lawa dan ibu comel kepada sepasang putera dan puteri ..

3. Orang Kedah mai..(bendang ooo..)..

4. Kalau diizinkan Allah nak menjadi Jutawan danb hartawan, harap2 Allah kabulkan doaku..

5. Suka sangat mengadap, smart phone, netbook and komputer..

6. Pendiam dan paling suka menyendiri..nak berangan lah katakan..

7. Minat menonton wayang (movie hindi, inggeris, melayu dan lain2...cerita hantu lagi ler suka)

8. Punya karektar sedikit pelawak..

9. Suka menyanyi tapi kat dalam bilik air jer..

10. Yang ni paling best suka memancing..best woo..

11. Suka dengar lagu gangnam style..

12. Suka naik kapal dan bot..

13. Rajin tulis puisi yang merapu dan puisi cinta..

14. Suka lepak tepi pantai..

15. Suka makan chicken chop dan lain2..

16. Like window shopping..

17. Suka tengok midnight kat rumah jer..

18. Suka tarian hindi..

19. Minat pelakon Beto dan Afiq Muiz..

20. Nak beli kereta pacuan 4 roda..

21. Nak beli rumah banglo tepi pantai..

22. Minat bekerja dan berniaga..

23. Sedikit malas dalam memasak..

24. Minat sangat tidur..

25. Ingin bermimpi yang indah2 ketika tidur..hee..hee..

Wah cukup jelas 25 fakta about my self. Sekarang masa untuk tag..harap blogger yg kena tag dpt juga aku tahu your 25 fact about your self..
thank you..mesra gitu..

Yang kena Tag..

 Noraishahzaharom (Blogger Tag)

13 comments:

  1. hihihikk 25..mcm2.

    jue pun da kena tag..tapi binggung nak tulis..hihihi

    ReplyDelete
  2. dah kena tag jugak.jenuh nak fikirkan 25 fakta tentang diri sendiri.=)

    ReplyDelete
  3. jengah sini. terima kasih atas kata2 semangat di entri saya tu :)

    ReplyDelete
  4. wah...kna tag..so kna pk 25 facts tttg dri sndri plak pasni.. nyway thanx!

    ReplyDelete
  5. kena tag jugak. erm, good entri. balik seminar barulah buat entri mcm mummy asfar nak. huhuhu

    ReplyDelete
  6. nnti sy cuba fikirkn apa fakta ttg diri sy..
    meskipun pasal diri sendiri tp biasalh jarang2 cermin diri hehehe!!

    ReplyDelete
  7. salam..
    akhirnya siap juga 25 fakta ttg diri sy..TQ for tag sy!!
    salam pengenalan..senang dtg ler lagi erk!hhehe^_^
    http://www.duniabawahtempurung.my/2012/12/tag-25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  8. Tengah fikir apa nak tulis ...so jalan-jalan kat blog kawan-kawan dulu...

    ReplyDelete
  9. La..tak perasan asmar pun tag kita ya...he..he.anyway tq..tengah pening ni nak pikir 25 facts ni...kalau tiga ok lah...

    ReplyDelete
  10. Tq Sis coz sudi tag Wilma ^_^ Ada masa Wilma bagi 25 fakta tentang Wilma ya ^_^

    ReplyDelete
  11. la..tak perasan pun Asmar ada tag kita rupanya. TQ-tq tapi kena pikir dulu la apa 25 perkara tu hehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...