Friday, December 28, 2012

AZAM TAHUN BARU 2013Tahun baru 2013 akan tiba dalam beberapa hari lagi, ini bermakna kita akan meninggalkan 2012 dengan beribu-ribu kenangan pahit dan manis.

Sedia menerima kenyataan bahawa yang berlalu akan tetap berlalu, cuma perlu buat sesuatu perubahan untuk masa hadapan dan hari esok. Kerna hari esok kita sendiri pun tidak tahu apa akan berlaku, cuma mampu membuat perancangan untuk sekalian hari esok.

Pencarian bloglist asmar arafad pun akan tamat tidak berapa hari lagi. Pada yang join aku ingin ucapkan terima kasih anda memang sporting habis, love u alls lah. Pada yang nak join, boleh ada 3 hari lagi, sebelum tamat tempoh tersebut. Kalau aku lapang nak jugak aku promote peserta yg join.

Aku belum punya azam yg kukuh, masih mencari ruang2 kosong untuk berfikir, semoga aku mendapat hidayah Allah untuk berazam pada tahun baru ini. Selamat menyambut tahun 2013.

2 comments:

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...