Thursday, January 10, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Klik sini or banner

Giveaway bermula 9 Januari 2013 hingga 9 Februari 2013. Jom semarakkan giveaway by              Bro Hanifidrus yang popular nie..

Saya suka sangat ikut jejak entri Bro Hanifidrus nie, sebab entri2 beliau sangat simple dan saya mudah faham. So pada sesiapa yang ingin mengenali beliau silalah ke ruangan blog beliau.

Harap2 tue bertuah dapat key chain dari beliau..tag aimisyahirah dan atieyusoff..

42 comments:

  1. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  2. SELAMAT MENYEGMENKAN DIRI ANDA..^__^

    ReplyDelete
  3. salam..join dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..good luck..=)

    miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  4. hai,jom join dua GA gempak ni!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  5. Good luck yer... En.hanif punya blog best. sama cam blog nie jgk.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  9. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  12. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  13. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. salam.. jalan2 sini :)
    dari giveaway yg sma...

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  15. good luck!!!

    singgah sini jugak....
    http://nadikehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. good luck!!!

    singgah sini jugak....
    http://nadikehidupanku.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. dari segmen same..
    done follow your blog..
    follow sini balik..

    http://debabpunyeceriter.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  18. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  19. singgah dr GA yg sama.
    good luck ! :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  20. hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


    terima kasih <3

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
    jom komen syasya pulak okeh

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
  25. salam.. ina dari segmen yang sama,,, gud luck..

    jom singgah dan komen kat blog ina pula.. kalau follow lagi bagus...

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  26. Salam sayang.. Baby jenguk sini dr segmen sama :)

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Jom jalan sana plk ye

    ReplyDelete
  27. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen yg sama

    follow sekali lah

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  30. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    p/s: - wah tukar backgraound lagi.. cantik..

    ReplyDelete
  31. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  32. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  33. ..selamat bersegmen..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  34. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  35. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...