Wednesday, January 2, 2013

Segmen Tambah Follower Awal Tahun 2013 oleh Emmymazli

Klik sini untuk join..

Selamat Tahun Baru pada semua hari nie saya dgn azam yg tak berapa nak azam lagi, nak join satu segmen from emmymazli nak support menyaport sikit, jumpa segmen nie di blog aimi.

Tentang blog emmy nie bila masuk jer memang laju jugak tak perlu lama menunggu, meskipun beliau menggunakan banyak sekali gadget. Penampilan blog beliau berunsur pink memang sangat menarik saya teruja sekali. Bila masuk jer blog beliau rasa cam nak terus bw. Good luck kerna mencipta blog yang kemas dan menarik.

So kepada yg sudi jom support emmy bagi banyak follower kita...

9 comments:

  1. gud luck...cantik banner tu.....

    ReplyDelete
  2. Hi dear...
    terima kasih join segmen emmy...
    done follow you...
    terima kasih juga di atas pandangan yang diberikan.... TQ ^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..sy follow sini dah lama dah ye..

    ReplyDelete
  4. jalan2 dan follow sini. dari segmen sama.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

    ReplyDelete
  5. Datang menerjah dari segmen Emmymazli...

    http://nyuting88.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

    ReplyDelete
  6. heyy , newbies here :3
    visit sini :) follow me then i'll followback

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

    ReplyDelete
  7. heyy , newbies here :3
    visit sini :) follow me then i'll followback

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...