Monday, February 4, 2013

Segmen Pencarian BloggerStarz

klik sini untuk join banner pun bleh..

Hari nie terjumpa segmen by ProjekSosial dan decide untuk join lah sebab dapat masuk bloglist hee..hee..

Pengalaman yg tragis dan sweet dalam berblogger nie adalah plus minus..

Saya memang minat berblog tapi sayang hanya mampu melihat pada pertama kali berblog..tak tahu pun nak edit nak posting, last2 tue adalah blogger yang boleh kata hebat (blogger pcl) yg beri saya tunjuk ajar dan dgn tunjuk ajar beliau saya mampu untuk bergerak sendiri dan berblog.

Pengalaman yg amat manis apabila follower saya makin hari makin bertambah, banyaklah pengalaman yang akan saya dapat bila bertambahnya follower..dan yang penting sekali saya nak sangat masuk bloglist Geng Ohsem kerna harapan saya moga2 bertambahlah follower saya menjadi 1k ker 2k ker bestkan..thanks.

11 comments:

  1. AJ pun join....
    Selamat bersegmen... =D

    ReplyDelete
  2. ahahahaha.... kalau nak dapat follower tgi2 tu x jamin la...tpi mungkin akan ada peningkatan skit :D

    anywy, thnx sbb sudi join :D

    ReplyDelete
  3. Good luck..
    memang manis dari hari ke hari follower bertambah!!

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  5. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html


    FOLLOW SINI & JOIN JUGA JOM MERIAHKAN GENG BLOGGER SENGAL HI HI HI

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  7. http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    salam knal..done folo sini

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

    ReplyDelete
  9. http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html
    done follow sini.harap follow balik.hehe

    ReplyDelete
  10. salam kenal. dah follow awak.

    singgah dari dari segmen yang sama.

    Jemput singgah ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...