Thursday, September 20, 2012

New Blogger Interface Today


Hari ini bila percubaan pertama sign in ke blogger sedikit opss terkejut sebab blogger dah secara automatik menukar dashboard kepada new blogger interface. Tercarik2 la old blogger dashboard tapi tak dak oh tidakkkk. Tapi tak pe lah selepas godek sana godek sini dah sedikit mendapat kepandaian daripada new look ini. So skarang dah suka pulak dengan new blogger interface ni. Hebat la pulak nampak...best 8 kali..

7 comments:

  1. best ke?? sy belom rase best lg..rase peninggg hehee

    ReplyDelete
  2. dh lama guna dh..hehe lama2 ok la tuh

    ReplyDelete
  3. agak terkial-kial..maklumlah, benda baru..:)

    ReplyDelete
  4. eza mmg guna yg baru ni dari last month lagi... hehehe...

    ReplyDelete
  5. kathy punya dah tukar jugak hari ni? huhuhu..pening juga mula2 tadi...

    ReplyDelete
  6. heee, kacak sikit yg baru ni kan:)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Rasulullah S.A.W berkata....

Rasulullah SAW kata... 1.minum madu setiap hari utk kekal sihat dan penawar penyakit ( 1 sudu besar dgn 1 gelas air suam) Kita g minum ...