Thursday, September 20, 2012

Rencana Apakah Ini


Ya Allah kenape ni, kenape aku tak dak duit ni?. 
Aku heran la kenape bila ada duit jer mesti ada jer jalan untuk duit tu keluaq.
Di mana salahnya camna nak bagi duit bertambah atau melekat kat aku ni.
Adoi Ya Allah tolong lah aku, bagi la aku duit. Atau tunjukkan lah jalan untuk ku perolehi duit.


Oh rencana apa ini Ya Allah, adakah aku bersalah dalam pertemuan kita ini. 
Maaf...tunjukkan aku ruang untuk meleburkan rasa bersalah ini.
Aku sepatutnya tunduk syukur kerna perut ku tidak pernah kosong dengan makanan meskipun aku tak punya what call this money...

Ya Allah aku akan tetap terus dan menerus bersedia menerima setiap detik ujian mu untukku. 
Dengan jalan sabar saja mampu untuk ku menepis gugup di hati.
Maaf jika aku sentiasa tidak mengsyukuri nikmatmu.

Tapi kekosongan ini sesangat terasa adehhh..
Oh tidak...




Okay never give up..go over, go under, go aroundm or go through. 
But never give up.
Bangun...
Bersedia....
Pantas...




3 comments:

  1. same le kiter..tengah pokai ni..uhukkk

    ReplyDelete
  2. eyqa un tgh pokai.. marilah kita berjimat cermat...

    ReplyDelete
  3. berdo'a dengan tulus dan ikhlas ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...