Friday, January 4, 2013

Bahana Henna


Adoi gerunnya tengok tanganya nie, tak sangka la henna penyebab jadinya keaadaan sebegini rupa.

17 comments:

  1. serius ?? nasib baik bkn pengguna tegar henna. hehhh

    ReplyDelete
  2. kesiannya...dah nampak mcm tatoo kan
    huhuh

    ReplyDelete
  3. kalu dah jadi mcm tu...memang kekal ler parutnya... dah jadi tatoo terus.....

    ReplyDelete
  4. Kesian, niat hati nak cantik tapi akhirnya tersiksa. Selalukah berlaku macam ni?

    ReplyDelete
  5. Ya Allah..takotnya tgk gamba2 tu..note to self, tanam pokok inai kat tepi rumah je la..pastu nak kawen nnati amek daun dari pokok tu..jimat pun jimat ;)

    ReplyDelete
  6. Oh no..bia betul..selalu guna inai, tapi untuk rambutlah..takut pulak...

    ReplyDelete
  7. Bia betul asmar..takutnya..kita selalu guna inai untuk rambut..hmmm

    ReplyDelete
  8. masya Allah..sampai camtu sekali !

    ReplyDelete
  9. Salam. Harap sihat sentiasa. Abang dari segmen http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html dan berharap agar kita boleh saling 'follow' antara satu sama lain. Terima kasih dan Happy blogging!

    ReplyDelete
  10. tengok kat efbee gambar ni memula, giler menggelikan..

    ini dah dikira sebagai henna forever dah ni. jimat kos tak payah nak taruk henna lagi.. huhu.. -.-'

    ReplyDelete
  11. ishk kenapa jadi camni ye,chemical pada inai tu rasanya..entah ape digunanya cantik jadi musibah

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...