Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Salam awal tahun 2014. Kita buka tingkap baru, pintu baru dengan azam yang semestinya baru agar yang lepas dan kerugian di tahun 2013 tidak di ulangi lagi dan dikenang2 lagi.

Dalam proses meningkatkan trafik yang sekian merudum ni, saya bercadang mengjoinkan diri dengan tajaan Bicara Mak Dara ni. Macam best je...macam best je...harap2 tu naik ler trafik.

Saya suka ber blog. Dalam blog asmarpunyablog macam2 kisah ada. Dari info agama kepada personal life.

Bila terasa nak menulis jer saya akan pastikan saya entrikan di sini. So tak banyak perkembangan sangat kerna saya masih baru di dunia blog ni.

Salam Bermaya.

63 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an masyukkkklah trafik ke blog anda hari ni ya insyaa allah.. :)

    ReplyDelete
  2. Insyaallah... Semoga matlamat anda tercapai.
    Dah daftar dgn google webmaster ke? Trafik paling banyak datangnya dari enjin carian google.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. wah ble start bt blog ni?? best tak??

    ReplyDelete
  6. hehe semoga berjaya..jng sesekali lupa update blog taw..
    http://www.terbaek.net/2014/01/09/jom-naikkan-trafic-blog-2014/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Terima kasih yer..saya akan slalu update blog ..

      Delete
  7. dari segmen mak dara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    TERJAH sini dr Segmen Yang Sama & FOLLOW SINI #975
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. sila follow n singgah blog saya! ambik ko... straight binti forward! terus bin terang! muahh!!
    http://ninathemummyntheboys.blogspot.com/2014/01/14-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. Salam kenal, salam ukhwah datang bertandang dari segmen yang sama....

    ReplyDelete
  11. Hi, singgah dari segmen mak dara. hehe :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. Semoga berjaya menambahkan kenalan.

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen Mak Dara :) da follow juga..tq

    ReplyDelete
  15. Hi,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus :)

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya singah k..Terima kasih yer..

      Delete
  16. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  19. Dtg dari segmen MD. Naikkan trafik disini & follow ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. salam... mia datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete

  22. datang singgah dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan...jom follow sy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga...dah follow awak..terima kasih yer..

      Delete
  24. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bella saya pon dah follow awak, terima kasih yer..

      Delete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  27. datang menjalinkan persahabatan :)

    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  29. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  31. datang sini BW dari segmen yang sama huhhu.....Salam damai

    ReplyDelete
  32. YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    tq

    ReplyDelete
  33. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  34. Salam Ukhwah....


    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum... dari segmen mak dara.. singgah dan follow sini .. moga perkenalan ini boleh mengeratkan lagi hubungan ukhwah sesama kita :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...