Thursday, October 25, 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja



So segmen sebelum raya aidil adha. Rule Cik Lezza kita ni saya setuju sangat2 cubit-cubit manja dengan klik iklan2 yg ada di blog yang kita terjah, bagus sesangat ideal Cik Lezza saya setuju 200% bukan apa bila kita klik2 pada iklan dengan tidak mengira sesiapa saja ini boleh membantu sesama kita, termasuklah saya kerna saya juga blogger yang baru nak menempa diri di persada blogger2. Betul ke aku tulis ni. 

Ada Syarat nyer, antara syarat Cik Lezza sambung ayat di bawah ini...


"Saja join segmen ni kerana ingin mengeratkan silaturahim sesama blogger, disamping menambahkan follower dengan bertukar-tukar fikiran dengan idea2 dan maklumat2 yang terkini. "


Sekali lagi Cik Lezza tekankan di sini seperti di bawah ;-
  • Follow blog diorang
  • Klik iklan2 kat blog tersebut
  • Tinggalkan link diruangan komen entry segmen, supaya diorang jugak boleh jejak kembali blog Korang 
 Okaylah kalau dah singgah mai tu follow la na, boleh kongsi info.

9 comments:

  1. Hai awak...saya Lezza. Hehe, dtg buat spotcheck. Thanks sebab sudi join. Lezza dah follow blog ni and cubit2 manja kat semua button yg blh dicubit =p///ekekeke

    ReplyDelete
  2. Assalam..follow sini dr segmen yg same ^^ hit me back kalau sudi

    ReplyDelete
  3. follow n klik iklan dr segmen yg sama :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen ni http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    btw jom join my 1st GA :)
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  6. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  7. jengok sini.....ada pengumuman =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.

Resepi Miang Kham

Bahan-Bahan : Daun Kaduk Kacang Kelapa Halia Limau nipis/kasturi Bawang besar Cili padi Udang kering Kelapa : isi kelapa dihir...