Google+ Followers

Tips / cara mudah untuk menaikkan traffic blog


trafik blog, up traffik blog, blogger, tips, seo, mesra google, naik trafik

Ok kali nie saya terpikat nak sertai satu entri berantai nie, sebenarnya saya tengah google2 cara untuk menaikkan traffik blog dan terjumpa entri nie kat blog nieyxzha, harapan saya untuk join entri nie sebab ingin menaikkan traffik blog saya yang sememangnya sesangat lemah nie...huu..huu...ok jom lah ikut serta kalau ingin share this style...

ok la jom baca...entry kat bawah ni adalah entry copy paste..harap maklum... kalau nak join jugak..copy paste aje entry bawah ni ye... sila tekan Ctrl-C untuk copy (please take note, right click telah disable dalam blog ni!)

(Entri ini copy & paste)

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



15.

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...
15. Blog Anda


4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..

3 comments:

  1. Salam..singgah sini :)
    Menariknya..gudluck semua peserta.

    ReplyDelete
  2. Maaf saya tak berapa jelas
    http://hasheenabeevi.blogspot.com
    boleh tunjuk ajar :)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.