Google+ Followers

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com


Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;

Syarat-syarat penyertaan
  1. Terbuka kepada semua blogger
  2. Like Page P.C.L
  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)
Kategori 1
Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki  mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].
*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.
*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.

#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)

Kategori 2
Peserta  memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;
Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.

#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Kategori 3
Boleh buat entri dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur  (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.

#Hadiah : Review enam   1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)

Didahului dengan ucapan Terima Kasih.
~pcl

7 comments:

  1. salam asmar, diana taktau ni..dia dah kalut dgn anak2 tak sempat nk baca blog..fb ok lg..thnks join .

    ReplyDelete
  2. Salam manis dari kak Ummi.. :)

    Meniti peristiwa memori lama,
    Lima saudara mendoakan amin;
    Sehati sejiwa mari bersama,
    Bersama gembira meriahkan segmen.

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/09/pantun-dia-yang-ku-sayangkhusus-untuk.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. good luck ye. sheila pun joined segmen yang samaa :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Asmar, tahniah menang dalam kategori 3 ; walau dah respond awal tp kami nak ucap tahniah sekali lg kat sini.. :))

    http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.