Google+ Followers

8SHARE | BUAT DUIT DENGAN 8SHARE



Semua telah sedia maklum 8share mampu menjana duit melalui blog atau dengan sharing di laman2 sosial. Sebelum ini saya tak pernah tahu atau pun nak ambik tahu pasal 8share ini.

Sekarang saya dah mendaftar dengan 8share. Tujuan utama nak buat duit ler apa lagi. Nak terang banyak saya tak pandai. Cuma nak berkongsi kalau sesiapa yang nak buat duit cuba daftar (sign up) kat sini 8SHARE.

Saya pasti anda tentu bijak untuk mengambil kesempatan yang ada ini. Jadi saya alu-alukan lah sesiapa yang nak buat duit atau yang rajin2 melayari internet sekadar suka2 boleh lah join 8SHARE ni.

Kalau nak tahu cara beriklan dan mendaftar bolehlah layari blog sifu2 yang dah banyak dapat income dari 8SHARE.



6 comments:

  1. masa Says dulu saya join , bila tukar 8share ni , saya pun x tau acc masih active ker tak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh login dengan akaun Says kamu, tiada masalah :D

      Delete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  3. Zawiah, kamu masih boleh login dengan akaun SAYS kamu

    ReplyDelete
  4. Saya baru join bulan November...dah ada 8 orang downline..tapi mereka tak berapa aktif pun..
    http://daunresam.blogspot.com/2013/11/baru-baru-ini-entah-macam-mana-aku.html

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.