Google+ Followers

CONTEST ISI BUIH KATA KOMIK


Salam atas jemputan tuan blog throughmyglasseskacamata dengan ini saya ingin mencuba nasib Contest GA #1: Isi buih kata  komik!!! yang beliau anjurkan. 

Idea memang tak der saat ini. Tapi di sebabkan kesuntukan masa dan tak sempat lagi nak berfikir saya cipta jugalah kata2 pada buih. Tak tau lah tuan blog nak agree ker tak.

Ok ini komiknya bersama kata2 buih sabun yang tak berapa nak menjadi harap2 saya sukses dan lucky.



11 comments:

  1. ohh kreatif lah hehe thanks join!! d=(´▽`)=b

    ReplyDelete
  2. gdluck asmar
    menarik bunyi kontes tu

    ReplyDelete
  3. hhah lawak lahh :)) gunung eberest lorhh hehe baca paan nye lak :) http://ifharzcho.blogspot.com/2013/10/contest-ga-1-isi-buih-kata-komik-yang.html

    ReplyDelete
  4. susah gak nak tuh ... semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. Tahniah!! Mai check result kat SINI ~ XD

    ReplyDelete
  6. kalau duit nak jatuh ke riba, tak pe la juga ye.. hehe.. good luck tau!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum asmar.. good luck ya. semoga murah rezeki kamu :)

    ReplyDelete
  8. wow..katunnn...Gunung Jerai?hutan..hutan..(ayat saadin pekak dalam keluarga 69)

    ReplyDelete

Terima Kasih semua yang sudi bertandang di sini. Saya hargai komen anda, datang dan komen yer.

Salam Sayang semua.